Omslagsdesign

Bogens omslag er meget vigtigt for dens første indtryk. Omslaget bør sende et signal om, at dette er en bog, der er værd at læse. Gør opmærksom på din bog allerede i vores online shop, fremhæv det specielle ved den i forhold til andre bøger af samme genre, giv et professionelt indtryk og lad læseren få en smagsprøve på stemningen i bogen: Med hjælp fra vores services inden for omslagsdesign kan du udforme eller fremstille hele omslagets design.


Hvis du vil udgive din bog som e-bog uden trykt eksemplar, tilbyder BoD dig også alle ydelser inden for omslagsdesign til en attraktiv pris.

Basic

799 kr. for trykt bog og e-bog
599 kr. kun for e-bog

Hvis du vælger at benytte vores omslagsdesign basic, kan du vælge din favorit blandt mange forskellige omslagsskabeloner. Omslaget bliver tilpasset af vores designere efter dine ønsker i forhold til farverne, billedmaterialet og skrifttyperne.

  Frit valg af omslagsskabelon
  24 baggrundsfarver til udvalg
  inkl. E-bogs-omslag

Til forespørgsel

Premium

2299 kr. for trykt bog og e-bog
1899 kr. kun for e-bog

Hvis du vælger vores omslagsdesign Premium, designer vi et individuelt omslag, der tager hensyn til din målgruppe og sigter mod en optimal reklameeffekt. Vi gør gerne brug af dine motivforslag og idéer.

  Udformning i høj kvalitet
  2 individuelle udkast
  Professionelle billeder
  inkl. omslag for e-bog

til bestilling

 

 

 

Eksempler på omslagsdesign

Eksemplerne nedenfor viser bogprojekter fra BoD-forfattere, som har besluttet sig for vores omslagsdesigns.

myBoD-LOGIN.